Appartement Les Menuires

Skiën in Frankrijk

Gastenboek

25 berichten op 3 pagina's
Nadine
01-10-22 16:05:32
5 jan. 2008
Beste fam. Blaauw,
Uw appartement is van alle gemakken voorzien. De 2e nacht heeft het gesneeuwd, 'smiddags klaarde het op. We hadden verder prachtige sneeuw, hier en daar wat stenen, maar ja dat hoort erbij.
Verder heb ik een prachtige week gehad, 't is een leuk huisje en ik heb als "waker"gespeeld.­ We hadden het matras van mij voor de voordeur neergelegd.
Veder was het op 't balkon 34 gr 's middags rond 12 uur.
I love snow.
Nog de beste wensen voor 2008.
Groetjes Nadine
ps tot volgend jaar misschien.
Susan uit Gouda
01-10-22 16:05:13
9-jan.-2008
Moeder Susan zal ook wat laten weten wat ze er van vond. Voor met z'n 3 was het prima te doen, er was van alles aanwezig en het zag er allemaal netjes uit. Dit gebied om te skieën is nieuw voor mij, maar het is allemaal erg compact, goede aansluiting, kortom leuk gebied, voor herhaling vatbaar.
Wiij waren / maakten hier oud en nieuw mee, dat was een vreemde gewaarwording, geen oliebollen, niet veel vuurwerk, wij hadden wel zo'n50 hele grote sterretjes meegenomen en dochter lief heeft deze buiten met 'public' ontstoken en tja vroeg naar bed en de volgende ochtend er fris weer uit
Kortom ook namens mijn man bedankt voor uw gastvrijheid en voor het vertrouwen,
Tot de volgende keer.
Susan uit Gouda
Marjon,Joske Piers jr en Piers.
01-10-22 16:04:57
3-3-2007
Beste fam. Blaauw
Dit was wel een weekvan extremen!
Heel warm. Het begon al met 18 gr 's avonds Dyon en eigelijk is het de hele week niet onder de 0 gr geweest in Reberty.
Héél véél nerslag. Sneeuw vanaf de bovenkant van de "Arcosses", regen lager. Zelfs zo erg dat we de laatste dag niet meer hebben geskied. Er lag zelfs een enorme plas beneden bij de "Bruyère"! Door de warmte en de vele neerslag was het lawine gevaar erg groot, zodat het grootste deel van de week de verbindingen naar andere valleien gesloten waren. De hele week waren de Mont Vallon de Cime Caron en Oreille gesloten.
We hebben de hele week op de dinsdag ochtend na in de bewolking geskied. Zo extreem hebben we het nog nooit meegemaakt. Gelukkig was het appartement weer onveranderd gezellig. Daarom graag tot het volgend jaar en dan hopen we eer op betere weersomstandigheden.
Marjon,Joske Piers jr en Piers.
PS er was op de maandag echt heel veel sneeuw gevallen.
Fam. Huybers
01-10-22 16:04:38
31-12-05 t/m 7-1-06
Beste fam Blaauw,
Ondanks de vrees of het via internet wel goed zou komen, is het helemaal goed gekomen.
Dat ik op 1e kerst de sleutels aan de deur afgeleverd kreeg schepte veel vertrouwen. Het was boven verwachting als ervaren wintersportermag ik dat wel zeggen.
De eerste dag nog wat sneeuw en veel wolken de rem erop. Toen konden we met de 4 snowboardenb van jetje. Alle uithoeken gezien. Ik heb wel de indruk dat ze in Meribel beter bullyen dan aan de Val Thorens kant. Dit was de 5e keer inhet gebied en de 38e wintersport'

TOP

Fam. Huybers
Diana en Jan Kraakman
01-10-22 16:03:49
17 maart 2006
Beste Fam. Blaauw,
We dachten vorig jaar de ideale week te hebben gehad, maar die van dit jaar doet er niet voor onder!
Wederon ideaal!
De eerste 2 dagen, vooral veel sneeuw. Overdag was het heerlijk skieën op de vers gevallen sneeuw. Nog niet al teveel zon, maar goed skibaar.
De overige 5 dagenvolop blauwe lucht en uitsluitend zon! Goed dat er zo'n 30 cm sneeuw was gevallen!
Volgens de franse weerberichten (TF1 0m 20.45) war 't veel te koud voor de tijd van het jaar, maar dat maakte ons natuurlijk niets uit. Prima skiweer!
Uiteraard was het appartement elke dag weer een prima uitvalbasis en bracht 't ons een warm gevoel bij thuiskomst na wéér zo'n fraaie skidag.
We gaan voldaan terug naar Heerhugowaard, terug naar onze 2 grote meiden!
Willicht tot de volgende keer.
In iedergeval bedankt voor de genoten gastvrijheid!
Groeten Diana en Jan Kraakman
Ies en Neleke Bos V'daal Holland
01-10-22 15:59:03
Zaterdag 21-03-2009,
Via internet uw appartement besproken. Geen seconde spijt van gehad....sterker nog, bijzonder genotenvan de
- ligging
- de inrichtin en uitrusting
- het prachtige weer
- zomaar tot de voordeur skieën..
Voor waar om nog eens terug te keren!
Ies en Neleke Bos
V'daal Holland
PS met de compliment voor het artwork van Ineke
Piers van der Sluis Marjon Remmers
01-10-22 15:58:17
3-1-24 t/m 10-1-04
Beste fam. Blaauw,
Wederom zijn we de eerste in 2004 die in dit boek mogen schrijven. Marjon en ik trouwens gat er best wat meer in geschreven zou mogen worden. We zien maar een paar mensen in het boek staan.
We hebben hier weer een heerlijke week in "ons" appartement. Mooi weer. veel skien, hoewel erwel wat meer sneeuw zou mogen liggen. Er zijn nogal wat pistes gesloten.
We hebben vanmiddag "carveles"gehad van de ESF. Was erg leuk en je weet meteen weer hoeveel je nog kan bijleren.Rinus en Ineke we willen jullie bedanken voor de leuke ontvangst (heerlijk drankje). We hopen dat we maart met de kinderen weer net zo'n heerlijkeweek mogenhebben.
Groete, Piers van der Sluis
Marjon Remmers
Rick van Dijk
01-10-22 15:57:52
27 juli t/m 2 aug. 2004
Op uitnodiging van de fam. van Egmond ben ik meegegaan naar dit appartement. Ik moet zeggen dat je hier een machtig uitzicht hebt. Je kunt hier goed wandelen en dat hebben we dan ook gedaan. Al met al was het een leuke week en ik had het niet willen missen.
groeten Rick van Dijk
Aad, Corina, Denise en Jeroen de Vos
01-10-22 15:57:37
20-02-04 t/m 27/02-04
Beste fam. Blaauw.
We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. We hadden gehoopt op de dag van aankomst er lekker vroeg in te kunnen. We reden om 8.30 uur ( na de hele nacht doorgereden te hebbe) de weg op naar boven. Op 5 minuten afstand van uw appartement hebben we vervolgens 6 uren in de file gestaan. Zondag een prachtige dag gehad dus het " leed" van de file was gauw vergeten. Van de 6 skidagen 4 hele mooie dagen gehad en 2 sneeuwdagen! We vonden het verblijf in uw praktisch appartement héérlijk!
Groetjes Aad, Corina, Denise en Jeroen de Vos
Martijn van Egmond
01-10-22 15:57:04
23.12.09 10:17
Het is hier ook mooi in de zomer, maar toch vind ik het 'swinters hier mooier.
Dan is er toch iets meer te doen dan alleen wandelen.
Bedankt voor het gebruik van het appartement.
Martij van Egmond
Tonen: 5  10   20